Historie

In 1945 werd het bedrijf door Henk Grimbergen opgericht als smederij. Al snel werden de activiteiten uitgebreid door invulling te geven aan de behoefte aan machines en werktuigen in de omliggende industrieën.

In de loop van de jaren ontwikkelde Grimbergen zich onder aanvoering van tweede generatie Freek Grimbergen door tot een internationaal opererende speler op het gebied van maatwerk machinebouw en totaaloplossingen in de vorm van complete productiesystemen voor de zwaardere industrie.

Inmiddels staat de kleinzoon van de oprichter (Henk-Jan) aan het roer, nog altijd met de koers gericht op klantspecifieke machines en logistieke systemen, en trouw aan de filosofie die al drie generaties hoog wordt gehouden: samen met onze klanten wordt altijd weer gekomen tot de best passende oplossingen om hun productie-inrichting optimaal te laten draaien en continu te blijven verbeteren.

Naast de lange historie en bestendige koers is de grootste waarde van het bedrijf het buitengewoon gemotiveerde team van mensen met jarenlange ervaring in alle mogelijke disciplines, durf en vooral innovatief vermogen. Altijd met de focus op het beste resultaat voor onze klanten.