Offshore

Offshore

Offshore Equipment

Grimbergen is de specialist in het ontwerpen en realiseren van geavanceerde logistieke systemen en handling equipment binnen de offshore-industrie. Naast de ontwikkeling van nieuwe systemen valt het modificeren of renoveren van bestaand offshore equipment ook onder onze kernactiviteiten. De door Grimbergen gerealiseerde projecten zijn toegepast binnen alle denkbare offshore doeleinden zoals bijvoorbeeld pipelay, dredging, hoisting en productiefaciliteiten voor de fabricage van offshore foundation piles. Grimbergen ontwerpt, realiseert en installeert innovatieve op maat gemaakte machines en logistieke systemen, en biedt daarnaast een compleet service- en onderhoudspakket op deze systemen.

Vessel equipment

Grimbergen is uw partner voor uw systemen en equipment op offshore schepen. Om het optimale gebruik van offshore vessels te waarborgen worden projecten door Grimbergen op maat gemaakt naar specifieke vraag van de klant.

Offshore wind

In de offshore windenergie-industrie is Grimbergen de specialist op het gebied van het ontwerpen, inrichten en produceren van handling- en productiefaciliteiten voor de constructie van zowel windmolens als voor de productie van de funderingspalen waarbij continu wordt gekeken naar hogere productie-efficiëntie en kwaliteit.

Offshore pipelay

Voor doeleinden zoals het offshore pijpleggen zorgt Grimbergen voor het ontwerpen, realiseren en het onderhouden van toepasselijke handling equipment en logistieke systemen, tevens kunnen bestaande systemen gemodificeerd worden.

Offshore Gantry kraan met ‘anti-sway’ compensatiesysteem

Grimbergen Quality

 Kwaliteit

 Veiligheid & Gezondheid

Duurzaamheid & Milieu

Service & onderhoud op offshore systemen

Een van onze kerndisciplines is service. Wij kunnen uitgebreide service en onderhoud bieden op al onze equipment, machines en systemen. Ook is dit mogelijk op bestaande machines en systemen. Kijk op onze servicepagina voor meer informatie over onze services.