Staalverwerkende industrie

Toepassingen in staalverwerking

Om uw productieproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen met een maximaal haalbare output, is Grimbergen de partner bij zowel het inrichten van nieuwe als bij het optimaliseren van uw huidige staalproductieprocessen.

Door onze ervaring in het ontwerpen en realiseren van handling equipment, logistieke systemen en productie-equipment binnen diverse staalverwerkende industrieën zijn wij de expert in het ontwikkelen van nieuwe en het verbeteren van bestaande productiesystemen.

Productie-inrichting

Om de productieomgeving volledig aan de wensen van de klant te laten voldoen bieden wij op maat gemaakte productiemachines en systemen. Wij analyseren uw productieprocessen en geven advies op maat om dit zo optimaal mogelijk in te richten of aan te passen.

Efficiëntie, duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid zijn vanzelfsprekend de belangrijkste aspecten waarmee rekening gehouden wordt bij al onze machines en systemen.

Handling & Logistiek

Er is binnen staalverwerkende industrieën sprake van veel verschillende processen. Denk hierbij aan de bijbehorende logistieke handelingen zoals het aanvoeren, oppakken, positioneren, vervormen bewerken en afvoeren van zware materialen of onderdelen. Om deze processen goed te integreren in de productie-inrichting ontwerpen en realiseren wij voor u speciale op maat gemaakte handling equipment en logistieke systemen.

System Integration

Een optimaal functionerende productiefaciliteit kan uiteraard alleen gegarandeerd worden wanneer alle machines en systemen feilloos op elkaar aansluiten. Als system integrator realiseren wij oplossingen om alle equipment en systemen binnen uw productieprocessen perfect op elkaar aan te laten sluiten.

Speciale handling- en transportsystemen

Carrouselsystemen

Grimbergen Quality

 Kwaliteit

 Veiligheid & Gezondheid

Duurzaamheid & Milieu