Machinebouwer: Realiseer de machine voor uw optimale processen!

U zoekt een goede machinebouwer? Dan bent u bij Grimbergen aan het juiste adres! Ons team van specialistische machinebouwers staat voor u klaar met de realisatie van uw nieuwe machine… en de optimalisatie van uw bestaande machines!  

Dé machinebouwer voor maatwerk

Of u nou gedateerde productieprocessen en-of een verouderd machinepark heeft, of graag een totaal nieuwe machine zou willen… de machinebouwer van Grimbergen staat altijd voor u klaar met de juiste oplossing voor continuïteit. Na een gedegen advies zal de machinebouwer, samen met alle betrokken specialisten binnen Grimbergen, al uw wensen en ideeën vertalen naar een functioneel ontwerp. Vervolgens starten wij met de fabricage, assemblage, montage en inbedrijfstelling van uw machine en daarbij behorende systemen. Dat kan zowel in eigen huis, als bij u op  locatie! 

Onze disciplines:

Veiligheid en duurzaamheid

Naast de continuïteit van uw productieprocessen heeft een goede machinebouwer veiligheid en duurzaamheid altijd hoog op de agenda staan. Met kennis en ervaring realiseren zij de machine waarmee uw medewerkers veilig en prettig kunnen werken. Natuurlijk worden daarnaast ook de geldende milieuvereisten meegenomen in ons design. 

Uw machinebouwer voor continuïteit

Wij begrijpen dat de continuïteit van uw productieprocessen een belangrijke basis is voor de stabiliteit, en zelfs groei, van uw bedrijf. Graag zetten wij onze kennis, ervaring en een specialistisch team inclusief gedegen machinebouwer, voor u in om zo samen te zorgen voor uw werkbare en consistente productieprocessen.
Laten we eens kennismaken »