Klantverhalen

De best passende oplossingen

Sinds de oprichting in 1945 ontwerpen, realiseren en installeren wij innovatieve op maat gemaakte machines en logistieke systemen, en bieden wij een compleet service en onderhoudspakket op deze systemen. Samen met onze klanten werken wij continu aan het produceren van nieuwe en betere producten op de meest veilige, efficiënte en duurzame manier mogelijk.

Wij hebben al voor verschillende klanten de best passende oplossingen geboden. Lees hun verhalen en de behaalde resultaten.

Klantverhaal Bruil Machine

Bruil: 10 jaar produceren zonder onnodige kosten

Bruil is de partij die slimme bouwproducten maakt met minder materiaal. Omdat dit bedrijf constant innoveert werden verschillende afdelingen en bijbehorende machines onder de loep genomen. Grimbergen deed een uitgebreide inspectie waar een lijst met aanbevelingen uit voortkwam.

Grimbergen - Klantverhaal Calderys

Calderys: processen verbeteren met goed onderhoud

Extreme temperaturen! Dat is waar Calderys alles van weet. Naast innovatieve services en installatietechnieken, zij zij de partij voor industrieën die de vuurvaste materialen leveren waar zij mee aan de slag kunnen. Met een scala aan klanten zijn efficiency en constante productie essentieel!

Grimbergen - klantverhaal Max Bogl

Max Bögl: Dé mobiele fabriek voor windmolens 

90 windmasten, in Thailand, op locatie. De hulpvraag was duidelijk, maar de invulling nog niet. Internationaal opererende technisch- en dienstverlenende bouworganisatie Max Bögl had een flinke opdracht en zocht naar de juiste partners voor de juiste invulling. Grimbergen vormde de onmisbare schakel.

MV Werften: ‘Het draaistation is de perfecte afsluiting’

Het Duitse scheepsbouwbedrijf MV Werften vond het tijd voor een snelle en efficiënte manier om cruiseschepen te produceren. Een totaal nieuwe productielijn, dat is wat het bedrijf graag wilde zien. Wij werden ingeschakeld om een snel en betrouwbaar draaistation te ontwikkelen en te realiseren.

VBI Huissen: De beste oplossing met een gunstige doorlooptijd!

VBI bouwt mee aan duurzame, flexibele en comfortabele woon- en werkomgevingen. Een voorspelbaar en goedlopend productieproces is voor hen essentieel. Toen er onderhoud moest worden uitgevoerd, kwam al snel de vraag: “Hoe kunnen wij ons productieproces onderhouden en reviseren, zonder productieverlies?”